Κέντρο Γυναικολογίας και Γονιμότητας
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024Κλινική ΕμπειρίαΣτο Κέντρο Γυναικολογίας & Γονιμότητας συγκεντρώνονται πάνω από 50 χρόνια συνολικής εμπειρίας στων ιατρών του Κέντρου, γεγονός που εξασφαλίζει την αποτελεσματική και ασφαλή εφαρμογή της ιατρικής.

Η εμπειρία αυτή βελτιώνεται και εξελίσσεται καθημερινά με σκοπό την άρτια εφαρμογή της ιατρικής πράξης.

Το Κέντρο Γυναικολογίας και Γονιμότητας λειτουργεί από το 1999 με λιγότερες από 1 τοις χιλίοις μείζονες ιατρικές επιπλοκές και μικρότερου του 1% ελάσσονες επιπλοκές στις Ιατρικές και Χειρουργικές πράξεις που συνήθως απαιτούν ελάχιστη ιατρική παρέμβαση (π.χ. αντιβίωση, μικρή παράταση αναρρωτικής άδειας κ.λ.π.). Αυτό επιτυγχάνεται εφαρμόζοντας την απόλυτη επιμέλεια και προσοχή σε κάθε ασθενή ξεχωριστά μέσω της εφαρμογής αυστηρών πρωτοκόλλων που τηρούνται με ακρίβεια και συνέπεια σε κάθε περίπτωση.

Επιπλέον τα προσωπικό του Κέντρου και της Κλινικής είναι απόλυτα συντεταγμένο με τις ιατρικές οδηγίες και τα πρωτοκόλλα της ομάδας μας.

Τέλος, οι ασθενείς μας είναι καλά ενημερωμένοι για τις θεραπείες και τις διαδικασίες στις οποίες υποβάλλονται και χορηγούνται πάντοτε πλήρεις γραπτές οδηγίες σχετικά με τη θεραπεία, τη μετεγχειρητική πορεία, τις πιθανές παρενέργειες κ.λ.π.

Η κλινική εμπειρία βελτιώνεται και εξελίσσεται με τακτικές μετεκπαιδεύσεις, σεμινάρια και επισκέψεις σε Ιατρικά Κέντρα του εσωτερικού και εξωτερικού τουλάχιστον 5-6 φορές το χρόνο.


 

Κλείσιμο
 
Ελληνικά    English   

Ovulation Calculator Κλείσιμο

Τελευταία Περίοδος:

(ΗΗ-ΜΜ-ΕΕΕΕ)
Διάρκεια Κύκλου: (μέρες)

BMI Calculator Κλείσιμο

Φύλλο:

Γυναίκα    Ανδρας
Ύψος: (εκατοστά)
Βάρος: (κιλά)

Pregnacy Calculator Κλείσιμο

Τελευταία Περίοδος: (ΗΗ-ΜΜ-ΕΕΕΕ)

Breast Cancer Risk Κλείσιμο