Κέντρο Γυναικολογίας και Γονιμότητας
Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019Όροι Χρήσης


 

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Κέντρου Γυναικολογίας και Γονιμότητας.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα δηλώνετε τη συμφωνία σας με τους όρους χρήσης που εφαρμόζονται στο Κέντρο Γυναικολογίας και Γονιμότητας. Εάν έχετε οποιαδήποτε αντίρρηση με τους όρους χρήσης παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας.

Οι όροι «Κέντρο Γυναικολογίας και Γονιμότητας», «εμάς» και «εμείς» αναφέρονται στον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας του οποίου η καταχωρημένη διεύθυνση είναι: Αδριανουπόλεως 6, Καλαμαριά, 55133, Θεσσαλονίκη.
Οι ιατροί του Κέντρου είναι μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και κατέχουν άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος και άδεια για «νόμιμο ιατρείο». Ο όρος «εσείς» αναφέρεται στο χρήστη και επισκέπτη της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα υπόκειται στους παρακάνω όρους χρήσης:

  • Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για γενική πληροφόρηση και χρήση, δεν περιέχει συγκεκριμένες οδηγίες ή συμβουλές για συγκεκριμένη περίπτωση ασθενούς και ενδέχεται να αλλάξει απροειδοποίητα.
  • Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies που ελέγχουν και επεξεργάζονται επιλογές πλοήγησης. Εάν επιτρέπετε τη χρήση cookies στον υπολογιστή σας, οι παρακάτω προσωπικές πληροφορίες ενδέχεται να αποθηκευτούν από εμάς και να χρησιμοποιηθούν από τρίτα πρόσωπα (π.χ. χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα, προτίμηση υποσελίδων, χρήση συνδέσμων κλπ).
  • Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ακρίβεια, ορθότητα, πληρότητα ή καταλληλότητα των πληροφοριών και υλικών που ανευρίσκονται ή προσφέρονται στην ιστοσελίδα για οποιαδήποτε χρήση. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτές οι πληροφορίες ενδέχεται να περιέχουν ανακρίβειες ή λάθη και αρνούμαστε οποιαδήποτε ευθύνη που ενδέχεται να πηγάζει από αυτό.
  • Η χρήση υλικών και πληροφοριών από την ιστοσελίδα μας μπορεί να γίνει μόνο με πλήρη επίγνωση ότι αναλαμβάνετε τον κίνδυνο που απορρέει από αυτήν για τον οποίο δεν είμαστε υπόλογοι. Είναι δική σας ευθύνη ώστε τα προϊόντα, οι πληροφορίες και οι υπηρεσίες που απορρέουν από την ιστοσελίδα αυτή είναι κατάλληλες για την προσωπική περίπτωση και ανάγκη.
  • Η ιστοσελίδα αυτή περιέχει υλικό το οποίο, είτε μας ανήκει είτε έχει αδειοδοτηθεί σε εμάς. Αυτό το υλικό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται, τα ακόλουθα: σχεδιασμός, το στήσιμο, εμφάνιση και γραφιστικά. Η αναπαραγωγή του απαγορεύεται εκτός εάν είναι σύμφωνη με τους κανόνες copyright που αποτελούν τμήμα των όρων χρήσης.
  • Οποιαδήποτε χρήση υλικού το οποίο δεν μας ανήκει ή δεν έχει αδειοδοτηθεί σε εμάς δηλώνεται χαρακτηριστικά.
  • Χρήση της ιστοσελίδας μας χωρίς άδεια ενδέχεται να οδηγήσει σε δικηγορικές αγωγές και να χαρακτηριστεί εγκληματική ενέργεια.
  • Η ιστοσελίδα αυτή περιέχει συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται για την ευκολία σας και για την εύκολη πρόσβαση σας σε επιπλέον πληροφορίες. Δεν επιβάλουμε τις ιστοσελίδες αυτές και δεν αποδεχόμαστε την ευθύνη του περιεχομένου των ιστοσελίδων - συνδέσμων.
  • Η χρήση της ιστοσελίδας αυτής και οποιαδήποτε διαφωνία σχετικά με τη χρήση της υπαγορεύεται από τους νόμους που ισχύουν στην Ελλάδα.


Κλείσιμο
 
Ελληνικά    English   

Ovulation Calculator Κλείσιμο

Τελευταία Περίοδος:

(ΗΗ-ΜΜ-ΕΕΕΕ)
Διάρκεια Κύκλου: (μέρες)

BMI Calculator Κλείσιμο

Φύλλο:

Γυναίκα    Ανδρας
Ύψος: (εκατοστά)
Βάρος: (κιλά)

Pregnacy Calculator Κλείσιμο

Τελευταία Περίοδος: (ΗΗ-ΜΜ-ΕΕΕΕ)

Breast Cancer Risk Κλείσιμο