Κέντρο Γυναικολογίας και Γονιμότητας
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019Προσωπικά Δεδομένα


 

Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που εφαρμόζεται από το Κέντρο Γυναικολογίας & Γονιμότητας χρησιμοποιεί και προστατεύει τις πληροφορίες που δίνονται από εσάς κατά την διάρκεια της πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας.

Το Κέντρο εξασφαλίζει την προστασία της ιδιωτικότητας σας. Σε περίπτωση που μας δώσετε πληροφορίες από τις οποίες μπορεί να αναγνωριστείτε κατά τη χρήση της ιστοσελίδας σας διαβεβαιώνουμε ότι αυτές χρησιμοποιούνται μόνο σύμφωνα με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Το Κέντρο ενδέχεται να μεταβάλλει κατά διαστήματα την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της ιστοσελίδα. Συνιστούμε να ελέγχετε περιοδικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας, ώστε να υπάρχει συμφωνία από την πλευρά σας για τις αλλαγές.

Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει από 1/1/2012. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε είναι ονοματεπώνυμο, διεύθυνση επικοινωνίας (κυρίως διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - email), δημογραφικά στοιχεία, στοιχεία τρόπου ζωής (πχ, προτιμήσεις και ενδιαφέροντα) και άλλες πληροφορίες είτε σχετικές με έρευνα αγοράς είτε με προσφορές. Ορισμένες από τις σελίδες μας έχουν μηχανισμούς εντοπισμού (tracking) για στατιστικούς αποκλειστικά λόγους.

Πως χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε. Επιζητούμε τις παραπάνω πληροφορίες με σκοπό την κατανόηση των αναγκών σας και την παροχή μιας καλύτερης υπηρεσίας ιδιαίτερα για τους εξής λόγους:

  1. για τη σωστή, πλήρη και ασφαλή τήρηση των ιατρικών φακέλων.
  2. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες αυτές με σκοπό την βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.
  3. Ενδέχεται περιοδικά να στείλουμε emails σχετικά με νέα προϊόντα (ειδικές προσφορές ή άλλες πληροφορίες) οι οποίες θεωρούμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
  4. Περιοδικά ενδέχεται να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για λόγους marketing - προώθησης.

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες αυτές ώστε να εξατομικεύσουμε την ιστοσελίδα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.


Κλείσιμο
 
Ελληνικά    English   

Ovulation Calculator Κλείσιμο

Τελευταία Περίοδος:

(ΗΗ-ΜΜ-ΕΕΕΕ)
Διάρκεια Κύκλου: (μέρες)

BMI Calculator Κλείσιμο

Φύλλο:

Γυναίκα    Ανδρας
Ύψος: (εκατοστά)
Βάρος: (κιλά)

Pregnacy Calculator Κλείσιμο

Τελευταία Περίοδος: (ΗΗ-ΜΜ-ΕΕΕΕ)

Breast Cancer Risk Κλείσιμο