Κέντρο Γυναικολογίας και Γονιμότητας
Τρίτη, 21 Μαΐου 2024


 
 
 

ΥποστήριξηΗ φροντίδα για τη συναισθηματική και ψυχολογική ευημερία κάθε ζευγαριού είναι το ίδιο σημαντική όσο η θεραπεία υπογονιμότητας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Κέντρο παρέχει πολλές, διαφορετικές πηγές υποστήριξης ενσωματωμένες στο πρόγραμμα Γονιμότητας.

Η υπογονιμότητα είναι μια αγχωτική εμπειρία.
Οι ειδικοί συχνά αναφέρουν ότι η υπογονιμότητα βιώνεται ως μια κρίση στη ζωής των ζευγαριών.
Από τη γέννηση ενός ατόμου, ξεκινάει η συζήτηση για το μέλλον του, για το τι θέλει να είναι όταν μεγαλώσει, για το γάμο και την οικογένεια.
Τα περισσότερα παιδιά, όταν ονειρεύονται το μακρινό μέλλον, βλέπουν τους εαυτούς τους ως γονείς κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Έτσι, όταν αποκαλύπτεται ένα πρόβλημα γονιμότητας και το ζευγάρι συνειδητοποιεί ότι κάτι που θεωρούσε δεδομένο, όπως η απόκτηση παιδιών, μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο και απαιτείται ιατρική παρέμβαση – το αυξημένο άγχος είναι μια φυσιολογική αντίδραση.

Στόχος του Κέντρου είναι να προσφέρει υποστήριξη ώστε να μειωθεί το άγχος που συνδέεται με την υπογονιμότητα από ιατρική, συναισθηματική και οικονομική άποψη.
Τα ζευγάρια ενθαρρύνονται να δημιουργήσουν δίκτυα υποστήριξης (forum, blog), αξιοποιώντας τους διαθέσιμους πόρους του Κέντρου, ή να βρουν εναλλακτικούς τρόπους προσαρμοσμένους στις ανάγκες τους.
Η αναζήτηση (και η αποδοχή) υποστήριξης είναι ένα δίχτυ ασφαλείας για το ζευγάρι – όσο περισσότερες συνδέσεις υποστήριξης τόσο ασφαλέστερο νιώθει το ζευγάρι.

Ένα ισχυρό δίκτυο υποστήριξης ενθαρρύνει το ζευγάρι στις πιο δύσκολες στιγμές και τους χαρίζει τη δύναμη που χρειάζονται για να κατακτήσουν το όνειρό τους.Κλείσιμο
 
Ελληνικά    English   

Ovulation Calculator Κλείσιμο

Τελευταία Περίοδος:

(ΗΗ-ΜΜ-ΕΕΕΕ)
Διάρκεια Κύκλου: (μέρες)

BMI Calculator Κλείσιμο

Φύλλο:

Γυναίκα    Ανδρας
Ύψος: (εκατοστά)
Βάρος: (κιλά)

Pregnacy Calculator Κλείσιμο

Τελευταία Περίοδος: (ΗΗ-ΜΜ-ΕΕΕΕ)

Breast Cancer Risk Κλείσιμο